18. október 2024
Facebook
sobota, 01 september 2018 14:00

Slafkovský a Martikán postúpili do finále C1, Stanovská vo finále kajakárok končí

Written by 
Rate this item
(0 votes)

TACEN 1. septembra (WebNoviny.sk) - Slovenskí reprezentanti Alexander Slafkovský a Michal Martikán postúpili do finále disciplíny C1 v rámci 4. kola Svetového pohára vo vodnom slalome v slovinskom Tacene (31. augusta - 2. septembra). Tridsaťpäťročný Slafkovský obsadil v sobotňajšom semifinále prvé miesto časom 104,23 s a nadviazal tak na víťazstvo v piatkovej kvalifikácii. Ešte o štyri roky starší Michal Martikán skončil na 7. mieste výkonom 108,42 s. Obaja slovenskí kanoisti, ktorí prenikli medzi elitnú desiatku predviedli čisté jazdy bez trestných sekúnd. Odporúčame:
Slovensko bude na Svetovom pohári reprezentovať 13 vodnoslalomárov, Slafkovský využil voľno na oddych Matejovi Beňušovi napriek rýchlej jazde znemožnila postup 50-sekundová penalizácia na osemnástej bránke, napokon sa umiestnil na poslednej 30. pozícii. Nepostúpil ani Marko Mirgorodský zo 17. priečky. Finále súťaže kajakárok bude bez slovenskej účasti. Jediná reprezentantka SR v semifinále disciplíny K1 Soňa Stanovská sa dvakrát dostala do kontaktu s bránkou a obsadila 12. miesto výsledkom 124,30 s. Od prieniku do najlepšej desiatky ju delilo 64 stotín. Semifinálové jazdy ovládla austrálska favoritka Jessica Foxová časom 111,96 s. Finále je na programe od 12.40 h.

Viac k témam: Alexander Slafkovský, Marko Mirgorodský, Matej Beňuš, Michal Martikán, Soňa Stanovská, Svetový pohár vo vodnom slalome, vodný slalom
Zdroj: Webnoviny.sk - Slafkovský a Martikán postúpili do finále C1, Stanovská vo finále kajakárok končí © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 545 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner